Кривокапић: Издавао сам научне радове, шта су издали "професионални Срби и Црногорци" знаће се брзо

© Sputnik / Никола БижићЗдравко Кривокапић
Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 21.06.2021
Пратите нас
Председник Владе Црне Горе, проф.др Здравко Кривокапић реаговао је на наводе једног од лидера Демократског фронта, Андрије Мандића, да је издајник.
"Влада Црне Горе и ја као њен председник смо потпуно опредељени очувању и развоју Црне Горе, њеном економском јачању, за добробит свих наших грађана. Они који упорно покушавају да уруше мој углед и углед Владе Црне Горе, урушавају Црну Гору и враћају нас на лошу политику вођену протеклих 30 година. Ја имам обавезу и одговорност само према народу Црне Горе. Немам дугове ни према коме са ове или са оне стране и нећу дозволити да неки своје дугове наплаћују преко државе, њених грађана, па чак и Цркве. Ја сам у животу издавао само научне радове и књиге, а шта су све издали ”професионални Срби” и ”професионални Црногорци”, знаће се врло брзо", наводи се у реаговању премијера Кривокапића.
Лидер Нове српске демократије и Демократског фронта Андрија Мандић казао је гостујући на ТВ Пинку, између осталог, да "нема дана да не постави себи питање да ли су они који су препоручили Здравка Кривокапића и инсистирали на његовој позицији део читавог пројекта усмереног против српског народа, пренеле су Вијести.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала