Вучић представио извештај о дијалогу представницима ванпарламентарних странака

Пратите нас
Састанак радне групе за међустраначки дијалог без посредовања странаца на којем је вечерас председник Србије Александар Вучић представио извештај о дијалогу Београда и Приштине, одржан је у Скупштини Србије. Вучић после састанка није давао изјаве.
Састанку су присуствовали председник Демократске странке Србије Милош Јовановић, председник Доста је било Саша Радуловић, председник Двери Бошко Обрадовић, представница Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски, као и заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ и председник Здраве Србије Милан Стаматовић. Вучић ће сутра извештај о дијалогу представити и посланицима у Скупштини Србије.

Обрадовић: Жестока опозиција, али не држави

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је после састанка да је тај покрет жестока опозиција власти, али да није опозиција држави.
Обрадовић је изразио задовољство што је до таквог састанка дошло. Каже и да је на састанку пренео да се са разговором о националним питањима, као што је очување Косова и Метохије у саставу Србије, касни девет година.
"Имали смо конструктиван и озбиљан разговор. Од председника смо добили информације које нисмо могли да знамо као ванпарламентарна опозиција и имали смо могућност да представимо наше ставове за које очекујемо да ће их власт имати у виду", рекао је Обрадовић.
Додао је да ће Двери бити уз државу ако ће бранити КиМ, односно супротставиће се, каже, свакој власти која хоће да призна Косово.
"Ако је закључак да се не призна Косово, онда је ово био значајан састанак и Двери ће остати верне том закључку", поручио је Обрадовић
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала