Има посао од девет до пет, а остатак времена живи као "вампирица" /фото/

CC0 / пиксабеј / Вампирица
Вампирица - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2021
Пратите нас
Двадесетседмогодишња девојка из Лондона тврди да је вампирица стара 600 година, а због необичног начина живота скупила је чак више од 150 хиљада пратилаца на Инстаграму.
Иако има сасвим обичан посао, Лилит остатак времена живи ‘вампирским’ животом, односно придржава се одређених правила понашања, преноси портал Ladbible.
Избегава сунце и сунчеву светлост, а тврди како највише енергије има тoком ноћи. Њеna очараност вампирима започела је када је била девојчица када је почела да гледа филмове и да чита књиге о њима.
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre)

"Овакав живот ме прво заинтересовао када сам погледала "Дракулу" и тада су ме очарала ова мистична бића. Волела сам све што је било повезано с вампирима, а то ми је помогло да пронађем и друге људе попут себе, испричала је.
Она верује да је вампир постала са 18 година, али тада то још није у потпуности знала. Сада је схватила њен ‘стварни’ живот и почела је да се у складу с њим и понаша. Она не изгледа само као вампир из књига и филмова, већ је признала да чак пије и људску крв. Открива да крв добија од особе која размишља исто као и она и наглашава да та особа никада није у опасности као у филмовима.
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre)

"Први пут сам људску крв пробала из знатижеље. Имала је укус гвожђа, или попут бакра. Међутим, укус је различит од човека до човека. Направимо рез на неприметном делу тела и тако добијамо крв. То су углавном моји пријатељи или људи које сам упознала кроз свој животни стил. Не треба ми велика количина крви, све је заправо у самом чину, врло је интимно, каже ова девојка.
Она верује да заправо има 600 година, а и тврди како осећа велику повезаност с прошлошћу.
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre)

"Понекад се осећам прастаро. Одувек ме занимала историја и пуно се променило од тада, али некадашњи свет ми је познат, као да сам живела у њему".
Открила је како у свом животном стилу истински ужива. Највише јој се свиђа осећај слободе и моћи, али и дружења с ‘другим вампирима’. За њу је овај живот кључ за лично напредовање, али и схватање људске врсте и живота.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала