Станојевић прецртао осморицу: Не смемо да погрешимо!

© Фото : Youtube/FK Partizan BeogradАлександар Станојевић, тренер ФК Партизан
Александар Станојевић, тренер ФК Партизан - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2021
Пратите нас
Александар Станојевић, тренер фудбалера Партизана, обавио је у уторак прозивку у „Земунелу“ на којој је „отворио карте“ у разговору за медијима. Искусни стручњак поручио је да црно-бели немају права на грешку, као и да је прецртао седморицу, осморицу фудбалера, док би у Хумску наредних дана требало да стигну шпиц и крилни нападач.
Партизан увелико ради на потпису двојице најофанзивнијих фудбалера који ће имати задатак да помогну остатку екипе да врати титулу у Хумску, као и да се тим пласира у Лигу Конференција.
Алијанц арена - Sputnik Србија, 1920, 22.06.2021
Рат дугиним бојама пред утакмицу: Немци спремили провокацију за Мађаре, али је УЕФА реаговала
„Не смемо да погрешимо са нападачем, мора да буде проверен. Да имамо неку сигурност. Истина је за та два играча о којима је причао директор, надам се да ће доћи пре тих најављених три-четири дана, ја очекујем сутра, можда прекосутра. Ту смо, иде у добром правцу, ја сам срећан да смо довели слободне играче на време. Недостаје нам штопер, ако оде Бањак, довели смо неке младе играче, ја сам увек за то да ако можемо неког младог, да задржимо. Имате и играче који имају понуде, Здјелар, Лазар Марковић. Ја бих волео да остану, али ако оду, ту ћемо тражити играче“, поручио је Станојевић.
Говорио је стратег „парног ваљка" о повратку Данила Пантића, као и доласку Саничанина из Војводине.
„Данила Пантића је вратио његов квалитет, може да игра на више позиција, на боку и у везном реду. Стално се годинама већ тражи, стално је био на позајмицама али увек са неком обавезом према Челсију, сада има миран статус, не желим да га оптерећујем великим очекивањима, али очекује да постигне шест-седам голова, то сам му замерио прошле сезоне што је дао само један гол. Саничанин је репрезентативац Босне и Херцеговине, зна нашу лигу, има леву ногу, добар је у скоку, можемо да играмо са три позади“, рекао је Александар.
Станојевић је затим најавио одлазак великог броја фудбалера.
„Ту је сигурно, седам, осам играча који неће бити са нама на припремама. Ја сам причао са свима отворено. Са неким сам причао који су тражили разговор, са некима нисам. Али, причаћемо отворено“.
Упркос томе што није именовао ко је прецртан, Станојевић је ипак именовао једног фудбалера за којег нема места у наредној сезони - Бајбек је отписан, а затим се осврнуо на Натха и Суму.
„Натхо је ту, није споран. Доводимо горе два нападача, један ће бити класичан, други игра по боку и средини. Јасно вам је у ком смеру иде, Бајбек је стално био у повреда и психички и физички, закаснио је, није се појавио на припремама сад. Сума има статус, ја ниједног момента нећу да се одричем суме, да ли ће имати минутажу, то зависи од њега. Имамо и Бањака, ако остане можемо да играмо са три, ако оде, немамо никакв проблем“, поручио је тренер Партизана.
► „Нису сви са 'ић' у презимену у Аустрији прошли добро као ја“
„Земљотрес“ у српском фудбалу – Звезда и Партизан се обратили заједничким саопштењем!
Степијева контра: Разбијен мит о ванземаљцима и мој заборављени ученик
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала