Шок за прве носиоце – Ђоковић преокретом до полуфинала Мајорке! /видео/

© REUTERS / STEFAN WERMUTHНовак Ђоковић у финалу Вимблдона против Роџера Федерера
Новак Ђоковић у финалу Вимблдона против Роџера Федерера - Sputnik Србија, 1920, 23.06.2021
Пратите нас
Српски тенисер Новак Ђоковић и његов дубл партнер Карлос Гомес-Ерера пласирали су се у полуфинале турнира у Мајорке после победе над првим носиоцима, направивши велико изненађење.
Ђоковић и Гомес-Ерера су савладали Марсела Гранољерса и Орасија Себаљоса, један од најбољих дублова света, са 2-1 у сетовима (4:6, 7:6, 10:8).
​Најбољи тенисер планете је успео да заједно са 355. сингл играчем АТП ранг листе дође до полуфинала, где ће играти са Оливером Марахом и Аисамом Ул Хаком Курешијем.
Гранољерс и Себаљос су одиграли квалитетан први сет, у којем су направили брејк у првом гему и успели да га сачувају све до краја.
​Други сет је почео са три везане брејк лопте за Шпанца и Аргентинца, али су све три спасене.
До тај-брејка виђена је по једна брејк лопта на обе стране, да би Србин и Шпанац успели да доминантном игром уведу меч у трећи сет.
​У одлучујућем делу игре Новак и Карлос су поново успели да дођу до драме, баш као и у првом колу против Ћаћића и Бркића.
Први носиоци су успели да од 6:8 дођу до 8:8, али су Ђоковић и Гомес-Ерера освојили наредна два поена и кренули у велико славље.
Подсетимо, Новак се у Мајорки припрема само у дублу, пре него што се запути у Лондон где ће учествовати на Вимблдону следеће недеље.
​► Новак и Хрват правили шоу на Мајорки – публика у трансу /видео/
Ђоковић појачао тим и загрмео: „Од врха до дна морамо да имамо заједнички глас“
Виктор Троицки завршио каријеру
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала