Ђоковић појачао тим и загрмео: „Од врха до дна морамо да имамо заједнички глас“

© AP Photo / Michel EulerНовак Ђоковић током меча са Рафаелом Надалом у полуфиналу Ролан Гароса
Новак Ђоковић током меча са Рафаелом Надалом у полуфиналу Ролан Гароса - Sputnik Србија, 1920, 23.06.2021
Пратите нас
Асоцијација професионалних тенисера ПТПА, коју су основали најбољи играч света Новак Ђоковић и Вашек Поспишил именовала је људе који ће у наредном периоду бити на челу удружења.
Човек који је имао вишегодишњег искуство рада у асоцијацији играча у хокејашкој НХЛ лиги - Адам Лери, именован је за извршног директора, док ће Кери Сесил бити ПР и биће задужен за односе са јавношћу.
Новак Ђоковић и Горан Иванишевић - Sputnik Србија, 1920, 23.06.2021
Новак и Хрват правили шоу на Мајорки – публика у трансу /видео/
Такође, у Саветодавном одбору биће Бил Ејкман, Мајкл Хиршфелд, Ребека Мекдоналд, Катарина Пијетловић и Антон Раби, а седиште ПТПА биће у Канади. 
И одмах се огласио у Новак Ђоковић, који је поручио шта ће бити циљ свих циљева Асоцијације професионалних тенисера ПТПА.
„Захвалан сам нашем ПТПА тиму и свим играчима који су пришли нашем тиму, како би учинили све да нам свима буде боље у овом нашем дивном спорту. Желимо да помогнемо свим играчима, не само онима који су међу 100 најбољих, како бисмо пристојно живели и како би њихова права била заштићена на терену и ван њега. Од врха до дна, морамо да имамо заједнички глас, који ће помоћи играчима и данас и у будућности“, поручио је први рекет света.
​И Канађанин Васек Попсишил био је одушевљен због тога што је ПТПА тим добио нове чланове и што ће сви заједно ући у нове победе.
„Са Адамом на челу и сасвим овим дивним људима направили смо огроман корак напред ка нашем циљу, а то је да створимо фер услове и пристојно окружење за све професионалне тенисере“, изјавио је Васек.
Новак Ђоковић је на овај начин још једном демонстрирао величину и свестраност јер се на све начине се труди да помогне оним слабије рангираним играчима да остану на „тениској мапи“ и да имају за путне трошкове како би учествовали на турнирима, и како би наставили професионално да се баве спортом који воле, а у којем нису успешни као Новак Ђоковић, Рафаел Надал, Роџер Федерер и остали...
Троицки и Милојевић корак ближе Вимблдону, Петровића победио 987. на свету
► Надала је само једна ствар могла да разведри после Ролан Гароса – Новаков неуспех
► Ђоковићу се „црта“ пут ка олимпијском злату
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала