Ово је најбољи потез на Европском првенству /видео/

© AFP 2023 / WOLFGANG RATTAYНавијачи Данске
Навијачи Данске - Sputnik Србија, 1920, 25.06.2021
Пратите нас
Навијачи су се коначно вратили на спортске догађаје, а посебно су били инспирисани на Европском првенству у фудбалу, где је, бар у појединим градовима, све као некад. На то је указао један навијач Данске, спектакуларним „перформансом“.
Током прве фазе Европског првенства видели смо велики број лепих потеза, голова, шанси, узбуђења, али награда за најбољи потез ће морати да буде адресирана према једном навијачу Данске.
Он је током једне од утакмица успео самостално да изнесе до трибина чак 12 чаша пива, како би их поделио својим сународницима.
​Навијачи Данске имају разлога да попију, њихова репрезентација је успела да се пласира у другу фазу, иако је већ на старту доживела велики шок, пошто је најбољи играч тима Кристијан Ериксен умало преминуо на терену у првом мечу против Финске.
Срећом, живот Ериксена је сачуван захваљујући брзој реакцији саиграча и медицинског особља, њега неће више бити у тиму Данске, али ће свакако бити један од највернијих навијача током дуела осмине финала против Велса.
► Перина рабона: Хрвати имају... петљу, а ми смо остали 20.000 миља под морем
► Хрвати и Шпанци „кроз иглене уши“, луд крај „групе смрти“ и жал због храбрих Мађара и Словака /фото/
► Топ 11: Мајстор из Белгије, убитачни Роналдо и човек који је шокирао Шкоте
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала