Кривокапић: Желимо да верујемо да напад на Перовића није реализација јучерашње Ђукановићеве претње

© Tanjug / MARINA MAKSIMOVICЗдравко Кривокапић
Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 27.06.2021
Пратите нас
Желимо да верујемо да напад на оца Гојка Перовића и његовог сина данас на Цетињу није реализација јучерашње претње лидера ДПС-а Мила Ђукановића, наводи се у реаговању Кабинета председника Владе Црне Горе Здравка Кривокапћа.
Саопштење Кабинета премијера преносимо у целости:
„Мотивациони говор председника ДПС-а Мила Ђукановића, пред странком у осипању, о рушењу Владе Црне Горе, из мрака је на светлост избацио све који би жељели да се то деси. Кабинет председника, у недостатку било каквог корисног посла по Црној Гори, већ други дан води јалове полемике у медијима о рушењу Владе. Ако сте кадри и ако вам не фали руку нико вас не зауставља да то урадите демократским путем. Свакако, нисте једини који Влади шаљу готово идентичне поруке, и не предузимају ништа.
Умјесто да коначно нешто корисно урадите за овај народ, ви и даље једете буџетски новац исписујући поњаве бесмислица којима се још само ваш партијски шеф радује.
Желимо да верујемо да напад на оца Гојка Перовића и његовог сина данас на Цетињу није реализација јучерашње пријетње вашег страначког шефа, наводи се у реаговању.
Прочитајте и:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала