Хрвати се враћају „дома“? - унапред их отписали

© REUTERS / ANTONIO BRONICЗлатко Далић Хрватска
Златко Далић Хрватска - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2021
Пратите нас
Фудбалери Хрватске и Шпаније састаће се од 18 часова у осмини финала Европског првенства, а оно што је интересантно јесте да су светске кладионице унапред отписале актуелне вицешампионе света.
Наиме, то што су Хрвати пружили најбољу представу на турниру онда када је то било најпотребније, победивши без проблема Шкотску резултатом 3:1 у 3. колу групне фазе, очигледно није било довољно да убеде букмејкере да поседују озбиљан квалитет који би могао да елиминише Шпанце за турнира.
Италија - Sputnik Србија, 1920, 28.06.2021
Италијанска класична романтика за историју и Срби у главној улози
И „фурија“ се пробудила у том последњем мечу групне фазе, демолиравши Словачку - 5:0, а то је било довољно да чета Луиса Енрикеа израсте у апсолутно фаворита пред двобој с "коцкастима".
Селектор Златко Далић неће моћи да рачуна на једног од најбољих фудбалера Ивана Перишића који је позитиван на вирус корона, али опет квота 6.50 на тријумф Хрвата, наспрам квоте 1.50 на Шпанце је заиста потцењивање.
Као да су сви заборавили да су Хрвати мајстори за велике утакмице, да имају петљу и да и те како знају како да се носе се притиском.
​Свака част и Шпанцима који преферирају њихову тики-таку без престанка, али овога пута без конкретних напада на гол противника, а ту је и бледи Алваро Мората који је у очајној форми, па навијачи више немају стрљења за њега те су прешли сваку границу здравог разума претивши његовој деци смрћу, што је скандалозно и за сваку осуду.
У понедељак од 18 часова остаје да се види да ли су светске кладионице направиле кардиналну грешку када су отписале „коцкасте“ или су заиста Шпанци толико моћни, само што то, не рачунајући меч с нејјаком Словачком, нико није видео...
► Европа добија новог шампиона – Белгија елиминисала Португалију!
Мурињо зна како се добијају Немци
► Још један велики проблем за Хрватску
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала