Новакова „рафална паљба“ /видео/

© AP Photo / Kirsty WigglesworthНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 29.06.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић пласирао се у друго коло Вимлбдона пошто је на старту, после изгубљеног првог сета, рутински одрадио посао и победио Британца Џека Дрејпера резултатом 4:6, 6:1, 6:2, 6:2.
Србин је био импресиван на трави, а то се посебно односи на последњи гем трећег сета. Најбољи тенисер света је за свега 44 секунде освојио поменути гем, а противнику није дозволио да дотакне лоптицу, с обзиром на то да је маестрално и муњевито одсервирао четири аса.
​Мало је рећи да је талентовани Британац Дрејпер, који је дебитовао на Гренд слем турниру, био у шоку због Новакове "рафалне паљбе". 
Новак Ђоковић је меч окончао са чак 25 асова.
„Вероватно једно од мојих најбољих издања када су асови у питању на било којој подлози“. кратко је поручио Ноле који ће у другом колу играти против Кевина Андерсона из Јужне Африке, који је елиминисао квалификанта Томаса Бариоса.
Подсетимо, Србин на Вимвлдону јури јубиларни 20. Гренд слем трофеј, а у случају да га освоји изједначио би се са највећим ривалима Рафаелом Надалом и Роџером Федерером - обојица су на коти 20.
► Зимоњић за Спутњик: Ђоковић може да оствари нешто што нико никада није
► Ђоковић: Не сећам се да сам оволико падао /видео/
► Шок у Лондону – крај за Циципаса!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала