„Одлучио сам“: Доналд Трамп о председничкој кандидатури 2024. /видео/

© Tanjug / AP/Joel MartinezДоналд Трамп у посети Тексасу
Доналд Трамп у посети Тексасу - Sputnik Србија, 1920, 01.07.2021
Пратите нас
Бивши председник САД Доналд Трамп рекао је да је одлучио да ли ће се кандидовати на следећим америчким председничким изборима 2024. године.
Трамп је то навео гостујући код новинара Шон Хенитија, на јавном интервјуу у Тексасу. Међутим, Трамп није прецизно одговорио да ли ће се кандидовати или неће, већ само да је донео одлуку.
„Нећете одговорити, али морам да вас питам. Да ли сте донели одлуку о кандидатури“, упитао је Хенити.
Доналд Трамп је кратко одговорио „да“, што је изазвало буран аплауз присутних гледалаца.
„Мислим да сте добро схватили“, поручио је Хенити публици, алудирајући на њихову претпоставку да ће се Трамп кандидовати 2024. на председничким изборима, преносе амерички медији.
На каснију Хенитијеву констатацију „да зна како ће бити тешко, али да изгледа да је спреман да се упусти у ту битку“, Трамп је одговорио да он „то не жели, али да то захтева земља“.
„Морамо да се бринемо за ову земљу“, рекао је Трамп и додао да „стална борба није забавна, али да је важно оно што смо урадили за нашу земљу“.
Трамп је и раније наговештавао да ће се кандидовати на следећим изборима, али је износио о идеје да би могао да поднесе кандидатуру и за неке раније изборе, као што су они за Конгрес 2022.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала