Дечак ког су претукли Албанци: Шутирали су ме по глави, покидали ланац с крстићем и газили га

© Фото : Јутјуб/ Kosovo OnlineДечак ког су претукли Албанци
Дечак ког су претукли Албанци - Sputnik Србија, 1920, 02.07.2021
Пратите нас
Тринаестогодишњи Никола Перић кога су непознати нападачи претукли синоћ у селу Гојбуља надомак Вучитрна примљен је у Клиничко – болнички центар у Северној Митровици, а након санирања задобијених повреда, задржан је ради даље опсервације.
Са видним повредама изнад ока, подливима и посекотинама на рукама и ногама, Никола је за Косово онлајн рекао да је нападнут од групе дечака, старијих од себе, без икаквог разлога.
„Играо сам фудбал са својом браћом и другарима, а онда су ми пришли неки дечаци и напали ме без икаквог разлога. Почели су да ме ударају, а када сам ја кренуо да бежим, сустигли су ме и оборили на земљу. Онда су ме ударали и шутирали по глави, телу, покидали су ми и златни ланац на којем је био крстић и газили су га по земљи. Нисам могао да видим ко ме је тачно напао", видно узнемирен и уплашен, говорио је Никола.
Да је последњи напад и пребијање тринаестогодишњег Николе Перића само логични след догађаја оног што се дешава у последње време у Гојбуљи сматра и његов стриц Александар Перић.
"Живот Срба у Гојбуљи је веома тежак и могу слободно да кажем да се овако нешто и очекивало од Албанаца који свакодневно провоцирају. Оскрнавили су нам цркву, оштетили гробље, готово свакодневно нападају долазе у село да провоцирају, а најчешће је на мети школа где су и Николу напали, када је са својим друговима играо фудбал“, каже Перић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала