Горе не може – сукоб родитеља после шока за Французе

© AFP 2023 / FRANCK FIFEВероника Рабио
Вероника Рабио - Sputnik Србија, 1920, 05.07.2021
Пратите нас
Француска фудбалска репрезентација је доживела шокантан пораз у осмини финала Европског првенства, а несугласице настале на терену продужене су и на „приватни план“ јер су у сукоб ушли родитељи фудбалера.
Француски репрезентативац Килијан Мбапе наком промашаја у продужецима - Sputnik Србија, 1920, 30.06.2021
Перина рабона: Опело за „групу смрти“
Мајка Адријена Рабиоа, дефанзивног везисте Француске, Вероника, негодовала је због статуса свог сина и упутила коментаре на рачун породица две највеће звезде француског тима – Килијана Мбапеа и Пола Погбе.
Вероника је окривила Погбу за губитак лопте у акцији која је водила ка изједначујућем голу Швајцарске, после чега се отишло у продужетке, а потом и у пенале.
Она је, такође, упутила коментар оцу Мбапеа, наводећи да би он морао да научи сина понашању, односно да утиче на то да млада звезда смањи ниво ароганције.
Мбапе је промашио кључни пенал у серији, а Вероника Рабио је у двадесетоминутном излагању упутила низ лоших речи према Мбапеу, на шта су реаговале породице Погба и Мбапе.
Све се догађало у ложи на стадиону, током утакмице, а медији подсећају да је госпођа Рабио била и у конфликту са челницима Пари Сен Жермена, пре него што је њен син прешао у Јувентус.
► Хрватски тренер: Славимо поразе као Срби Косовску битку
► Ко је Швајцарац који је стекао славу преко ноћи због непроцењиве реакције? /фото, видео/
► Енглези нису добродошли у Вечни град
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала