Одговор Османијевој: Србија неће бити на коленима!

© AFP 2023 / LOUISA GOULIAMAKIЗастава Србије
Застава Србије - Sputnik Србија, 1920, 06.07.2021
Пратите нас
Министар Александар Вулин рекао је, поводом тврдњи председнице привремених приштинских институција да Србија треба да падне на колена и да су Срби на КиМ починили геноцид, да Србија неће бити на коленима и да ни сва наклоност земаља које покушавају да створе лажну државу Косово није довољна да се забораве сви злочини шиптарских терориста.
Вјоса Османи је за немачки лист "Шпигл" рекла да очекује од Србије да падне на колена и затражила да се пронађу нес
Вјоса Османи - Sputnik Србија, 1920, 06.07.2021
„Очекујемо да Србија падне на колена“
Министар унутрашњих послова Србије казао је да би Османијева требало дуго да клечи пред "жутом кућом" и Србима убијеним због трговине органима, као и осталим страдалима широм Космета.
"Да Османијева има образ, као што има стомак, за лажи које изговара, дуго би клечала пред "жутом кућом" и Србима убијеним због трговине органима, пред костима породице Столић, побијених у Гораждевцу, Старом Грацком, Ливадицама и свим стратиштима на којима су убијани српски, горански, ромски, бошњачки, па шиптарски цивили који нису хтели да буду део ОВК. Поверовати у лажи Османијеве о српског геноциду на КиМ је као да шиптарима који су палили манастире поверујете да су борци за хришћанске и европске вредности", истакао је Вулин, а пренеле су "Новости".
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала