Завршен састанак у оквиру међустраначког дијалога у Београду, наставак сутра

© Tanjug / RADE PRELICМеђустраначки дијалог српских партија у Београду са представницима Европског парламента
Међустраначки дијалог српских партија у Београду са представницима Европског парламента - Sputnik Србија, 1920, 09.07.2021
Пратите нас
Састанак представника српских странака у оквиру међустраначког дијалога о изборним условима, на којем су учествовали и посредници из Европског парламента, завршен је вечерас у Београду, а биће настављен сутра разговорима о медијима.
У дијалогу су учествовали европски посланици Тања Фајон, Владимир Билчик и Кнут Флекенштајн, који су претходно јутрос разговарали с председником Србије Александром Вучићем, а затим и са председником парламента Ивицом Дачићем.
Председник Србије Александар Вучић састао се са посредницима Европског парламента у међустраначком дијалогу Тањом Фајон, Владимиром Билчиком и Кнутом Флекенштајном - Sputnik Србија, 1920, 09.07.2021
Вучић и Дачић са посредницима Европског парламента у међустраначком дијалогу /фото/
Састанку у Палати Србија присуствовали су из редова владајуће већине Сандра Божић, Владимир Орлић и Дејан Ђурђевић из СНС-а, Ђорђе Милићевић из СПС-а, представници СВМ-а, Јединствене Србије и СДПС-а.
Из опозиције присутни су били генерални секретар Странке слободе и правде Љубан Панић, председник ДС-а Зоран Лутовац, ПСГ-а Павле Грбовић, председник ЗС-а Небојша Зеленовић, а испред „Не давимо Београд“ Ђорђе Павићевић.
Ту су били и лидер СДС-а Борис Тадић, председник Двери Бошко Обрадовић, председник Доста је било Саша Радуловић, председник ЛСВ-а Ненад Чанак, док је Татјана Мацура из СМС-а раније рекла да данас неће присуствовати састанку из здравствених разлога.
Сутра се очекује и конференција за медије, на којој ће се обратити председник Скупштине Србије Ивица Дачић и представници Европског парламента, преноси Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала