Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

„Луди Србин“ љут због новинара: „Да ли могу да завршим? Могу ли?“ /видео/

© AP Photo / Marcio Jose SanchezСелектор кошаркашке репрезентације САД Грег Попович и играч Кемба Вокер
Селектор кошаркашке репрезентације САД Грег Попович и играч Кемба Вокер - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2021
Пратите нас
Грег Попович, селектор америчке кошаркашке репрезентације, легендарни тренер српског порекла, био је веома бесан на новинара који је инсистирао на питању после пораза Америке од Аустралије.
Амерички тим је доживео шокантан пораз у припремној утакмици за Олимпијске игре, други узастопни после 30 година.
Детаљ са утакмице Аустралија – САД - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2021
Олимпијске игре у Токију
Нови дебакл Американаца пред Токио! /видео/
Новинар Џо Вердон је поставио питање кошаркашу Демијену Лиларду, оно се односило на историју америчке кошарке и чињеницу да су раније репрезентативци Америке доминирали над ривалима у припремном периоду, а сада то није случај.
„Дозволите и мени да одговорим на то питање. Поставили сте исту врсту, исти облик питања и прошли пут када сте претпоставили ствари које нису тачне. Само сте поменули реч 'разбијање'. То се никада није догодило, не знам одакле вам то“, рекао је Попович.
Новинар је покушао да појасни питање, али је Попович, познат по надимку „луду Србин“ то спречио.
„Да ли могу да завршим? Ја да завршим одговор? Да завршим своју изјаву? Могу ли? Да ли ћете ми дозволити или не? Ћутаћеш док ја причам, а онда ћу ја слушати тебе“, истакао је Попович.
Новинар је заћутао...
„Када причате о прошлости да смо 'разбијали' ове друге екипе, под један, не поштујете друге тимове. Причао сам са вама о истој ствари прошли пут. Имали смо неке веома неизвесне утакмице са четири или пет земаља на овим турнирима. Добре тимове не можеш да 'разбијеш'. Одређене утакмице могу да се догоде током турнира, на Светским првенствима и Олимпијским играма, када неко буде 'разбијен'. Али генерално, нико не 'разбије' добар тим. Тако да, када тако нешто кажете то је као да претпостављате да је стално тако. А то није тачно“, закључио је Попович.
Нови дебакл Американаца пред Токио! /видео/
Дубаи, Ибица? Не – већ Бољевац подно Ртња /фото, видео/
Појавило се нежељено лице – и пораз је био неизбежан /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала