„Шут, дриблинг, пâс“ – син Пеђе Стојаковића блистао у Америци /видео/

© Фото : Скриншот / „Ball is life“ / ИнстаграмАндреј Стојаковић – син Пеђе Стојаковића
Андреј Стојаковић – син Пеђе Стојаковића - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2021
Пратите нас
Андреј Стојаковић, син Пеђе Стојаковића, прослављеног српског кошаркаша, претходних дана налази се у жижи интересовања појединих америчких медија који се баве младим играчима.
Претходних дана писали смо о 16-годишњем Стојаковићу који је одушевио америчке скауте на кошаркашком кампу „Секшн 7“, али у том тренутку није било доступних видео снимака.
Травис Бренам, аналитичар портала „247Спортс“, тада је написао на Твитеру да му се јако свидело шта је видео од Андреја, а мало после тога исто је објавио и на сајту.
У тексту „Утисци са кампа Секшн 7“ Бренам се бавио младим играчима који су га одушевили и међу њима је био син легендарног српског шутера.

„Не дешава се често да дете које је високо 198 центиметара – и које је једнако добро у шуту, додавању и дриблингу – буде дуго непримећено, а још чудније је што се ради о сину бившег Ол-стар кошаркаша – Пеђе Стојаковиће“, написао је на почетку текста Бренем.

Амерички новинар у наставку текста пише како је два пута гледао Андреја и да га је у оба наврата одушевио.
„Млади Стојаковић је вешт, паметан и добре грађе. Приликом првог гледања мало се мучио да погоди, али је радио све остало на терену. Већ у другом је то изгледало боље и лопте су улазиле. Погађао је са полудистанце, из продора и за три поена“, пише Бренам и закључује:
„Оно што је најинтригантније код Стојаковића је то што он тек почео да 'цвета', пошто је у претходних годину дана порастао чак седам центиметара“.
Познати амерички медиј „Лопта је живот“ направио је читаву компилацију видео снимака са кампа „Секшн 7“, те у наставку текста погледајте колико је талентован син Пеђе Стојаковића.
Син Пеђе Стојаковића одушевио Американце /фото, видео/
Аврамовић и Добрић се намећу, Кокошков открио добре вести
После случаја „Јокић“ – нови проблем за Србију?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала