Роман гађа рекорд – милиони су спремни за младу звезду!

© Sputnik / Grigoriy Sysoyev / Уђи у базу фотографијаОлигарх Роман Абрамович
Олигарх Роман Абрамович - Sputnik Србија, 1920, 14.07.2021
Пратите нас
Роман Абрамович, руски милијардер и власник енглеског клуба Челси одобрио је управи клуба 175 милиона евра за трансфер једног од најбољих младих фудбалера света Ерлинга Холанда из немачког Дортмунда.
Како пише немачки Билд, Челси, актуелни освајач Лиге шампиона, у потрази је за нападачем и одлука је пала на младог Норвежанина.
Марина Грановскаја - Sputnik Србија, 1920, 26.04.2021
Легендарни Немац опчињен Рускињом – Марина је направила чудо усред пандемије
Уколико тај посао буде обављен, то ће бити највећи трансфер у историји Челсија – претходно је Немац Каи Хаверц из Бајера стигао за 72 милиона евра.
Билд пише да Челси жели овог лета да заврши трансфер, а велике ривале има у Манчестер ситију и Реал Мадриду, такође заинтересованим за Холанда.
Холанд је у претходној сезони постигао 41 гол на 41 утакмици за Борусију, а Челсију је неопходан баш такав тип нападача, с обзиром на то да се Тимо Вернер није показао као право решење.
Роман Абрамович је због тога, према писању Билда, спреман да издвоји рекордан новац, а извесно је и да ће буџет покушати да попуни продајом офанзиваца Оливијеа Жируа, Тамија Абрахама и Хакима Зајеха.
Шокантан снимак насиља у Лондону /видео/
Енглеска ври због пенала – увреде, критике и оправдања: „Хтео сам да шутирам!“
Вучевић се подсмевао Енглезима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала