„Да се не понови никад више Вембли“ – Енглез послао јаку поруку после тешке повреде оца

© AP Photo / John SibleyХари Мегвајер
Хари Мегвајер - Sputnik Србија, 1920, 15.07.2021
Пратите нас
Репрезентативац Енглеске Хари Мегвајер обелоданио је после финала Европског првенства да је његов отац упао у навијачки стампедо у којем је зарадио прелом ребара.
Финални окршај на Европском првенству између Италије и Енглеске у којем су „азури“ изашли као победници после пенал-лутрије имао је и ону ружнију страну.
Стефан Славковић Кепа (лево) и Марко Роксић Рокса, шампиони Европе у ПЕС-у - Sputnik Србија, 1920, 15.07.2021
Србин са „крова“ Европе за Спутњик: Да ми је неко рекао...
Око култног Вемблија владао је хаос, навијачи су се тукли где су стигли, летеле су столице из околних кафића, радиле мотке, а део читавог хаоса био је и отац штопера Манчестер јунајтеда и стуба одбране Енглеске, Харија Мегвајера.
„Да, мој отац је упао у стампедо. Чини ми се да је задобио неколико повреда и да се ради о прелому ребара. Као што рекох, било је страшно, причали смо и рекао ми је да је било ужасно и да се баш уплашио. Не желим више никада да видим да се тако нешто догоди на фудбалској утакмици, посебно не у великом финалу Европског првенства“, поручио је Мегвајер.
Видно потресен због оног што се догодило његовом оцу, ас Јунајтеда једва је смогао снаге да прича.
„Видео сам доста снимака и причао са оцем о инциденту, као и са породицом. Мислим да су најгоре прошли мој тата и менаџер у целој гужви. Разочаран сам, надам се да ћемо се опаметити и постарати да се више никада не понови тако нешто“.
Иначе, Европска кућа фудбала (УЕФА) покренула је дисциплински поступак против Енглеза због бројних пропуста у организацији финала Европског првенства, те је јасно да их очекује жестока казна.
Ускоро одлука о Ериксеновој будућности
Руски фудбалери добијају Спутњик Ве: „Нема бриге – чак је и Путин изабрао Спутњик Ве“
„Наредни ривал је Звезда – већ смо је побеђивали!“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала