Вести: Како ће захтев Русије и Кине за укидање високог представника утицати на БиХ /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Русија и Кина проследиле чланицама СБУН нацрт резолуције којом би се Високом представнику одузела овлашћења за надгледање примене Дејтонског споразума, а потом би и његова позиција била потпуно укинута – за годину дана. Аналитичаре питамо – шта то тачно значи, и како ће утицати на политичку ситуацију у БиХ?
Тзв. држава Косово оснива Комисију за документовање уништавања културног наслеђа од стране Београда 1998. и 1999. године. Нико не може да полаже рачуне на споменике који припадају српском културном добру, поручују историчари.
Ранко Бацић, Србин који је претучен у селу Долац код Клине, није изашао из болнице иако је то било најављено, јер су лекари су на новом снимку уочили да су му сломљена два ребра. Породица је веома забринута, Срби на КиМ узнемирени.
Откривамо: како је Црна Гора успела је да смањи каматну стопу на дуг према кинеској Ексим банци, за кредит за изградњу ауто-пута Бар-Бољаре?
Због чега су пољопривредни произвођачи на југу Србије дошли у ситуацију да грађанима парадајз деле –бесплатно?
Стручњаке питамо: како стати на пут поражавајућем тренду врбовања тинејџера у Србији од стране навијачких група – за обављање „сумњивих послова“ и криминалних радњи?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала