Београдски аеродром се огласио о примени епидемиолошких мера

© SputnikГужва на аеродрому "Никола Тесла" у Београду
Гужва на аеродрому Никола Тесла у Београду - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2021
Пратите нас
Београдски аеродром огласио се поводом гужви у чекаоници лета „Ер Србије“ за Подгорицу и примене епидемиолошких мера за сузбијање вируса корона.
„На београдском аеродрому се мере превенције примењују и контролишу доследно и у највећој могућој мери, од самог почетка пандемије. Ове летње сезоне бележимо велики и изненадан пораст саобраћаја и путника, па може доћи до дужег чекања на укрцавање за лет услед неопходних додатних провера и процедура због пандемије“, наводе из Аеродрома Београд.
Гужва на аеродрому Никола Тесла у Београду - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2021
Катастрофална примена епидемиолошких мера на Београдском аеродрому: Једни другима на главама /фото/
„Такође, на београдском аеродрому, као што је случај и на многим другим аеродромима, ограничени смо постојећом инфраструктуром, а поред тога и радовима на модернизацији и проширењу капацитета који су у току, услед чега није могуће у сваком тренутку обезбедити дистанцу између путника. Ношење заштитне маске је обавезно на целом комплексу терминала, па и током боравка путника у чекаоници“, саопштено је из Аеродрома.
Подсетимо, како је Спутњик забележио, у чекаоници на лету за Подгорицу забележена је велика гужва, а физичке дистанце практично није било, јер није било ни простора за њу, док је већина путника носила маске.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала