Вести: Зашто се ЕУ меша у односе Србије и Сирије /видео/

Пратите нас
Пратите вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Захтеви ЕУ у вези с односом Србије и Сирије су нелогични, оспоравати нам право да пошаљемо амбасадора у ту земљу је мешање у унутрашње послове и покушај да се утиче на нашу спољну политику, каже председник Спољнополитичког круга Милисав Паић.
Приштина не одустаје од алузија да су Срби криви за тровање воде у Дечанима, иако све указује на то да је у водоводу у том месту пронађена бактерија која је стотинама људи изазвала стомачне тегобе.
„Трошак гарантованог снабдевача“ омогућава ЕПС-у да несметано послује – та тарифа је постојала још у време СФРЈ и у складу је са Законом, тврде из Агенције за енергетику након писања Спутњика о не баш јасној ставци на рачунима за струју у Србији.
Десетине убијених, колапс транспорта, затворени тржни центри и продавнице, могућа несташица хране – то је биланс немира који у Јужној Африци трају већ неколико дана, без изгледа да се у скорије време смире, упозоравају аналитичари.
Вечерас у 20 часова стартује нова сезона Суперлиге Србије. Звезда јури пету титулу у низу, и мале су шансе да је не освоји, кажу спортски стручњаци.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала