Остао без посла, па постао екстремно популаран – a није рекао ни реч /видео/

© Фото : TikTok StarsТиктокер Каби Ламе
Тиктокер Каби Ламе - Sputnik Србија, 1920, 18.07.2021
Пратите нас
Свако ко сурфује интернетом познаје Кабија Ламеа иако он не изговара ни једну реч. Он снима своје реакције на чудне трикове осталих корисника Тик-тока. У размаку од неколико месеци Каби је постао један од најпопуларнијих људи на друштвеним мрежама.
Ламе је 21-годишњи сенегалско-италијански креатор са седиштем у Италији са преко 90 милиона следбеника и 1,3 милијарде свиђања на Тик-току. Тик-током је почео да се бави под иманом „Khaby Lame“ након што је током пандемије изгубио посао радећи у фабрици у северној Италији, објавио је Инсајдер.
 
Уместо да тражи други посао, вратио се у стан својих родитеља и одлучио да снима клипове за Тик-ток. На почетку његов садржај се није пуно разликовао од онога што ради већина људи на мрежи.
 
Његов канал се непрестано развијао. Његови најранији видео-снимци потичу из марта 2020. године, а представљали су мешавину плесних пародија, аналогија на пандемију и насумичних мем-скечева. Но, све се драстично променило почетком априла 2021. када је Каби почео да снима реакције на чудне и бескорисне трикове других Тик-ток корисника.
 
Постао је познат по својим комичним изразима и видео записима реакција на апсурдне клипове, на којима често необичног погледа гледа у камеру или саркастично пружа лако решење које други инфлуенсери ради прегледа – компликују.
Каби је славу стекао не рекавши ниједну реч и не употребљавајући ништа осим старог мобилног телефона и импровизованих ствари. Одсутност говора и усредсређеност на изразе лица постали су његов кључ за успех.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала