Новак поделио емотивну поруку: Знам да касним, али... /фото/

© AP Photo / Alberto PezzaliНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић је на друштвеним мрежама поделио фотографију поводом освајања Вимблдона и написао дирљиву поруку.
Ђоковић је више пута током каријере говорио о томе да му је освајање Вимблдона био сан од малих ногу, а сада је то успео да уради не једном, већ – шест пута.
Последњи пут је подигао престижни трофеј ове године, када је у финалу трећи пут заредом изашао као шампион, сада против Италијана Матеа Беретинија.
Поводом тога је на Инстаграму поделио сјајну фотографију уз опис препун емоција.
„Знам да касним, али никада није прекасно за објаву о Вимблдону. Желео сам да се осврнем на ову прелепу слику и уметничко дело које је изазвало у мени пуно лепих осећања и подсетило ме на детињство. Када сам правио Вимблдонски трофеј од свих материјала који су ми били при руци.
Тада сам се гледао у огледало и замислио да држим прави трофеј Вимблдона једнога дана. Слика у глави је била врло јасна и веровао сам у своју машту у потпуности. Имао сам среће да ме родитељи подрже, уз неколико блиских људи, и створе средину у којој сам могао да следим своје снове.
Визуализација/замишљање и машта су 'супер моћи' које имамо као људи. Не може свако да се домогне највиших спортских висина али у том невином и чистом дечјем развоју смо ми као родитељи обавезни да пружимо љубав, подршку, разумевање и нежност“, написао је Ђоковић.
Подсетимо, Новак је после Вимблдона тренирао у Црној Гори, а у уторак се из Београда запутио ка Токију.
„Естаблишмент“ узвраћа ударац Ђоковићу
Ђоковић кренуо пут Токија певајући „Боже правде“ /видео/
Зверев запретио Ђоковићу и одбрусио Бекеру
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала