Топао загрљај – Ђоковић пожелео срећу Звезди у Казахстану /фото/

© Фото : ФК Црвена звездаЗагрљај Новака Ђоковића и Дејана Станковића
Загрљај Новака Ђоковића и Дејана Станковића - Sputnik Србија, 1920, 20.07.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, срео се са фудбалерима Црвене звезде на аеродрому „Никола Тесла“ и пожелео им је срећу у Казахстану где шампиона Србије у среду (16.00) очекује дуел са Каиратом у квалификацијама за Лигу шампиона.
Најбољи тенисер света одржао је конференцију за медије пред одлазак на Олимпијске игре, а у исто време на аеродрому су се појавили играчи Звезде који су кренули пут Казахстана.
Шампион Србије на друштвеним мрежама поделио је слику Ђоковића и Станковића уз натпис:
„Најбољи са најбољима! Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пожелео је Звезди срећан пут у Казахстан, у сусрету са добрим пријатељем Дејаном Станковићем“.
Станковић је у Казахстан повео 25 фудбалера, а они су: Милан Борјан, Зоран Поповић, Милош Гордић, Милан Гајић, Аксел Бакајоко, Александар Драговић, Радован Панков, Срђан Бабић, Милош Дегенек, Милан Родић, Страхиња Ераковић, Секу Саного, Ненад Крстичић, Његош Петровић, Гелор Канга, Вељко Николић, Мирко Иванић, Филипо Фалко, Ел Фарду Бен, Славољуб Срнић, Александар Катаи, Жељко Гаврић, Луис Диони, Милан Павков и Никола Крстовић.
Тренер Звезде пред меч са казахстанским ривалом рекао је да екипа мора да игра храбро и интелигентно.
„Каират има предност јер су у стопостотном такмичарском ритму што се видело против Макабија из Хаифе, за кога мислим да је квалитетнија, организованија и талентованија екипа. Међутим, Казахстанци су то успевали да надоместе на тркачком плану са једном лакоћом и физичком доминацијом. Били су директни без много околишања, добри иза лопте, тврди, хтели су да добију што више дуела и у томе успевали, јер имају седам изванредних скакача. Радили смо на доста детаља за ову утакмицу и што се тиче игре и неких ситница које би могле да донесу превагу на сутрашњем мечу“, рекао је Станковић, а преноси званичан сајт шампиона Србије.
Станковић је прокоментарисао и сусрет са Ђоковићем.
„Видети пред утакмицу једног великог ходајућег победника као што је Новак Ђоковић даје нам велику мотивацију и задовољство. Пре свега што сам видео пријатеља и пожелели смо срећу и ми њему на Олимпијским играма и он нама у европским утакмицама. Лепо је када се споје такве две енергије“, закључио је Ђоковић.
Утакмица између Каирата и Црвене звезде на програму је у среду у 16 часова.
Ђоковић кренуо пут Токија певајући „Боже правде“ /видео/
Добар жреб за Звезду на путу ка Лиги шампиона – избегнута „мађарска мина“
Не дај Боже да се Срби око историјске ВАР одлуке сложе /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала