Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

Атомски фудбал на ОИ: Бразилци силовито кренули, али су Немци на крају избегли катастрофу

© AP Photo / Kiichiro SatoРишарлисон
Ришарлисон - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2021
Пратите нас
Фудбалери Бразила победили су репрезентацију Немачке резултатом 4:2 (3:0) у дербију првог кола на Олимпијском турниру у Токију.
Атомски фудбал демонстрирале су две селекције, а Бразилце је у одуству Нејмара који одмара од Копа Америке, предводио нападач Евертона Ришарлисон, који је у првом полувремену постигао хет-трик.
Свега 30 минута било му је потребно да чак три пута матира голмана Немаца Милера. И мирисало је на катастрофу „панцера", а прилику да их дотуче пропустио је Акуња, који је промашио пенал у надокнади првог полувремена.
Тачније, Милер га је „прочитао“ и зауставио је његов ударац.
Пауза од 15 минута далеко више је пријала изабраницима селектора Кунца, који су се у потпуности консолидовали, да би преко Амирија у 57. минуту смањили на 3:1.
Успели су у 83. минуту да се потпуно врате у „живот" и да смање на 3:2, али је Паулињо прелепим поготком у 94. минут ставио „тачку" на спектакуларан сусрет првог дана Олимпијских игара у Токију.
Орбаново чедо стиже у Београд
Азербејџанци одолели нападима на „Брду“
Звезда ће имати тежак посао у Београду
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала