Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

„Новак ме је одушевио, јавио ми се на руском“

© Sputnik / Лола ЂорђевићНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 22.07.2021
Пратите нас
Руска рукометашица Ана Сен објавила је на друштвеним мрежама фотографију са најбољим тенисером света Новаком Ђоковићем, поручивши да је Србин одушевио након што су се упознали у Токију.
Олимпијске игре у Јапану почињу у петак и спортисти су се увелико окупили у „Земљи излазећег сунца“, те свакодневно обилазе Олимпијско село и користе сваку прилику за дружење.
Једна од највећих звезда у Токију свакако је први тенисер света Новак Ђоковић, па велики број спортиста не пропушта прилику да се фотографише са њим, како би им остало за успомену.
Такав је случај и са Аном Сен, рукометашицом Русије, коју је Новак импресионирао.
„Како је кул! Поздравио нас је на нашем језику и пожелео нам много среће", обелоданила је Рускиња на друштвеним мрежама“.
Подсетимо, Новак Ђоковић на Играма у Јапану нишани златну медаљу која му недостаје у пребогатој колекцији, а први ривал у суботу пре подне биће му Боливијац Уго Далијен.
Чувени Шпанац открио ко су „нагазне мине“ за Ђоковића у Токију
„Лудница“ око Ђоковића у Токију – Иранац утучен што га није видео
Новак први пут пред медијима: Знам да је историја на талону
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала