- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Да ли се тачка помирења Америке и Турске налази на – Косову | Од четвртка до четвртка

Пратите нас
Турски председник најавио да ће лобирати за независност Косова и да ће о томе разговарати са америчким колегом. Извештај Гидеона Грајфа потврдио да у Сребреници није било геноцида. Док се Американци повлаче из Авганистана, провинције на северу постају нова жаришта, а Москва упозорава да се из Украјине у Белорусију увози радикално оружје.
Све су ово теме о којима у емисији Радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ разговарамо са адвокатом Гораном Петронијевићем. Питамо га да ли турски председник има политичку моћ да утиче на остале европске или муслиманске земље да признају косовску независност. Због чега планира да прича са америчким председником о такозваном Косову?
Шта је Аљбин Курти покушао да издејствује оптуживши Србију за три геноцида нас Албанцима? Какве ће последице имати извештај Независне међународне комисије за истраживање страдања свих народа у сребреничкој регији у периоду 1992-1995. коју је предводио израелски историчар Гидеон Грајф? Шта је решење парламентарне кризе у ЦГ? Ко профитира од повлачења америчких снага из Авганистана и да ли исте интересне групе пребацују оружје за радикалне групе из Украјине у Белорусију?
Од четвртка до четвртка Горан Петронијевић
Емисија коју води и уређује Наташа Милосављевић емитује се на таласима Радија Студио Б у 21 сат и на нашем Јутјуб каналу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала