Чедомир Јовановић дао исказ у полицији

© Tanjug / ZORAN ZESTICПредседник ЛДП-а Чедомир Јовановић
Председник ЛДП-а Чедомир Јовановић  - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2021
Пратите нас
Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић изјавио је да је дао исказ у полицији у којем је демантовао писање појединих медија да је у петак током свађе око паркинг места претукао В.С.
Јовановић је додао да инсистира да се изврши увид у систем видео-надзора и да се о свему обавести надлежно тужилаштво.
Описујући догађај испред гараже зграде у којој станују и он и В.С, Јовановић је за Танјуг рекао да је стајао у колима испред гараже и да никоме није блокирао пут.
В.С. се потом, према речима Јовановића, у свом возилу појавио иза његовог аутомобила и свирао му без разлога, након чега му је у више наврата опсовао мајку.
Чеда Јовановић пријављен полицији због свађе око паркинга
Јовановић је рекао да је потом изашао из аутомобила и затражио од В.С. да га остави на миру, али да је он наставио да га псује и да је почео да претура по својој торбици, симулирајући да ће из ње, како је казао, да извади неко оружје.
Лидер ЛДП-а је додао да је тада одгурнуо В.С. у пределу рамена и да се овај затетурао уназад, након чега је отишао.
„Да је први пут, рекао бих да таблоиди то раде због тиража и медијског рејтинга, али по ко зна који пут ти медији, по правилу, лажу о мени зато што ми преко њих злочиначко удружење одговара на моју политику и оно што радим. Данас су ми вратили за одлазак у Сребреницу, на исти начин као што су ми убице прошли пут дошле пред стан певајући песму о Легији“, казао је Јовановић.
Он наводи да се те „убице навијачи“ разликују од Беливука по томе што су друго крило истог клана и по томе што су и даље на слободи.
„Разумем полицију, која мора и треба да ради свој посао, с тим што мислим да посао није завршен давањем моје изјаве и констатацијом тужиоца да не постоји никакво кривично и прекршајно дело, јер ниједан закон нисам прекршио“, истакао је Јовановић.
Како наводи лидер ЛДП-а, биће боље да полиција провери извор и путеве вести у којој је речено да је претукао невиног човека.
„Медијима је прослеђена информација да ме полиција није пронашла у стану иако сам у том тренутку давао изјаву у полицији где сам отишао самоиницијативно када ми је супруга показала вест о наводном инциденту коју су објавили портали“, казао је Јовановић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала