Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

Нина и Миомир – лагане победе за Србију

© AP Photo / Rick RycroftСрпска тенисерка Нина Стојановић после пораза од Серене Вилијамс на Аустралијан опену 2021.
Српска тенисерка Нина Стојановић после пораза од Серене Вилијамс на Аустралијан опену 2021. - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2021
Пратите нас
Нина Стојановић и Миомир Кецмановић, чланови тениског тима Србије на Олимпијским играма, забележили су победе на старту Олимпијских игара.
Нина је сјајном игром победила јапанску тенисерку Нао Хибино.
Резултат у два сета је био 6:3, 6:3.
Меч је обележио фестивал брејкова, Стојановићева је била у заостатку од 3:1, али је успела да освоји пет узастопних гемова и да добије први сет.
Наставак меча је обележио њен добар ритам, у четвртом гему је искористила четврту брејк прилику, а после 87 минута игре је завршила дуел.
Девет минута мање на терену је провео Кецмановић, 50. тенисер света је у два сета победио Камила Мајчаржака из Пољске са 6:4, 6:2.
Кецмановић је већ у првом гему направио брејк, Пољак је успео да изједначи на 3:3, али је српски тенисер одмах узвратио ис текао предност која га је довела до прилике да у десетом гему оконча први сет.
Даље није било дилема, Кецмановић је повео са 4:0 и на крају је рутински завршио други сет, искористивши прву меч лопту у осмом гему где ривалу није дозволио да освоји нити један поен.
Новак Ђоковић љуби грб Србије током АТП купа 2021. - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2021
Олимпијске игре у Токију
Новак фуриозно до прве победе у Токију!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала