Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

Шок за Тијану Богдановић!

© Tanjug / AP Photo/Vincent ThianРепрезентативка Србије у теквондоу Тијана Богдановић у борби против Кинескиње Ву Ђингју у четвртфиналу Олимпијског турнира у Рију.
Репрезентативка Србије у теквондоу Тијана Богдановић у борби против Кинескиње Ву Ђингју у четвртфиналу Олимпијског турнира у Рију. - Sputnik Србија, 1920, 24.07.2021
Пратите нас
Тијана Богдановић, српска репрезентативка у теквондоу, доживела је изненађујући пораз у првом колу турнира на Олимпијским играма од Шпањолке Адријане Сересо Иглесијас резултатом 12:4.
Освајачица сребра на претходним Олимпијским играма у Рију је важила за фаворита, али није успела да оправда ту улогу.
Тијана није добро ушла у дуел, у првој рунди није задала ниједан ударац ривалки, а она је у наредне две имала бољи ритам.
Ипак, такмичење за Тијану није готово, уколико Иглесијас стигне до финала српска такмичарка би кроз репасаж могла да стигне до прилике да се бори за бронзу.
Нажалост, крај је за Милицу Николић, џудисткињу Србије која је добро започела такмичење победом над Ширином Букли, али је у осмини финала поражена од Украјинке Дарије Билодид.
Финале такмичења у стрељаштву неће видети Андреа Арсовић и Сања Вукашиновић, које су у конкуренцији 50 такмичарки, у категорији ваздушна пушка, биле 29. и 44.
Зоран Терзић, селектор женске одбојкашке репрезентације Србије. - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2021
Олимпијске игре у Токију
Терзић за Спутњик: Некада помислим – чиме смо то заслужили
Руски спортисти под заставом Олимпијског комитета на отварању Олимпијских игара у Токију - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2021
Подкаст
Ко је „заштићени сведок“ руског допинга? /видео/
Душан Домовић Булут - Sputnik Србија, 1920, 23.07.2021
Олимпијске игре у Токију
„Мислио сам да овај дан нећу дочекати...“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала