Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

Новак га је нахвалио: „Балкански менталитет, мој пријатељ и невероватан ратник"

© AP Photo / Spada/LaPresseЗлатан Ибрахимовић у загрљају саиграча Милана
Златан Ибрахимовић у загрљају саиграча Милана - Sputnik Србија, 1920, 25.07.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, не престаје да привлачи пажњу на Олимпијским играма где је највећа звезда. И док га колеге заустављају због селфија, новинари не пропуштају прилику да га питају о свему и свачему. Једно од бројних питања односило се на његово пријатељство са прослављеним фудбалером Златаном Ибрахимовићем.
Припаднике „седме силе“ на Играма у Токију занимало је шта Новак мислио о ФК Милан, чији је декларисани навијач, као и Златану Ибрахимовићу.
„Ја сам увек њихов навијач и надам се да ће росо-нери играти добро у Лиги шампиона, као и у Серији А. Ибра је велики пријатељ, невероватан ратник, феноменалан шампион, подигао је високе стандарде за све и изашао је као победник после великог броја повреда. Златан има балкански ум и балкански менталитет “, поручио је Новак Ђоковић.
Подсетимо, први рекет планете ће у понедељак на терен у Токију, где га у другом колу Олимпијских игара очекује Немац Јан-Ленард Штруф.
Драма у Токију – Јапанци послали експедицију РТС у карантин
Немци у страху од Ђоковића: Победио би и ванземаљце
Шокирао је Русе, хоће и Ђоковића: Не плашим га се!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала