Напад свим средствима: Руска артиљерија удруженим снагама уништила „противника“

© Sputnik / Андрей Александров / Уђи у базу фотографијаВојне вежбе руских артиљераца
Војне вежбе руских артиљераца - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2021
Пратите нас
У оквиру тактичке војне вежбе артиљеријске јединице Уљановске гардијске десантно-јуришне формације реализовали су задатке пружања артиљеријске подршке ваздушно-десантним јединицама, преноси телевизија „Звезда“.
Према плану вежби, артиљеријске јединице извеле су десант у задато подручје са циљем да униште условног противника који је блокиран у том подручју.
Беспилотне летелице „Елерон-3“ откриле су ударну групу „противника“ која се распоређује у борбене формације. Команда је донела одлуку да блокира „непријатељске“ јединице како би их касније уништила.

Помоћу средстава за визуелно и звучно извиђање, као и беспилотне авијације откривена је локација контролних пунктова и ватрених положаја артиљерије чије су координате брзо послате команди. Артиљерија је ватром из минобацача калибра 120 милиметара уништила контролне пунктове условног противника и сузбила артиљерију „противника“ на ватреним положајима.

Војне вежбе руских артиљераца - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2021
Санкт Петербург: Кадети демонстрирају моћ руске артиљерије, вежбу пратили војни аташеи /видео/
Истовремено, самоходна артиљеријска батерија 2С9 „Нона С“ након десанта је заузела ватрене положаје по ободима одбрамбених јединица. Након што је добила координате од беспилотних летелица, артиљерија је помоћу свег расположивог оруђа уништила условног противника.
Подршку су им пружиле јединице батерије које су помоћу противтенковског ракетног система „Корнет“ уништиле оклопна возила условног противника који је покушао да се пробије из блокираног подручја.
Застава Руске Федерације вијори се на тврђави у Звечану. - Sputnik Србија
Све о Русији

... прочитајте овде.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала