- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Прети ли Српској казна или Босни – хаос | Свет са Спутњиком

Пратите нас
После скандалозне одлуке високог представника Валентина Инцка да у последњим данима свог мандата забрани негирање геноцида у Сребреници, Република Српска спрема одговор.
На посебној седници Народне скупштине у Бањалуци заказаној за петак, како је већ најављено, наћи ће се два предлога: измена Кривичног закона РС и доношење Закона о непримењивању одлуке високог представника у БиХ.
Чија је реч јача? Може ли и како Српска бити кажњена за непослушност? Хоће ли настати правни хаос у Босни у ком свако може да се нађе иза решетака, и они који негирају геноциде, и они који тврде да га је било? Да ли прети нови конфликт у БиХ и коме иде на руку ескалација тензија? Какве би то последице имало по регион? Како Србија може да помогне?
Одговоре на ова питања тражимо у емисији „Свет са Спутњиком“ чији су гости потпредседник Скупштине РС Милан Петковић, проф др Ненад Кецмановић публициста, члан Сената Републике Српске и главни уредник информативног портала „Факти“ Ђуро Билбија.
Прети ли Српској казна или Босни – хаос | Свет са Спутњиком
Емисију уређује и води Татјана Трикић.
Слушајте нас на таласима Радио Новости 104,7 мегахерца а гледајте на Јутјуб каналу Спутњик Србија и на Фејсбуку Спутњика.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала