Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

Српски репрезентативац завршио у сузама: „Спорт је суров“ /видео/

© Фото : FISAДвојац без кормилара Милош Васић и Ненад Беђик
Двојац без кормилара Милош Васић и Ненад Беђик - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2021
Пратите нас
Милош Васић и Мартин Мачковић, српски веслачи, веома тешко су поднели чињеницу да су финалну трку на Олимпијским играма завршили на петом месту.
Српски тандем је имао тежак период иза себе, Васић је пред Олимпијске игре добио позитиван налаз теста на вирус корона и наступ је био неизвестан.
Ипак, Васић и Мачковић су успели да пронађу форму, сјајно су веслали у полуфиналу и обезбедили себи место у борби за медаље.
На крају су били пети, због чега је Мачковић чак и заплакао током давања изјаве Јавном сервису.
„Кренули смо да радимо са новим тренером Николом Стојићем и све је било савршено. Све је ишло супер, уживао сам, веровали смо и радили, имали смо исти циљ свакога дана. Било нам је много тешко када смо сазнали да Милош има корону, али се нисмо предали...“, навео је Мачковић.
Ипак, изјаву није завршио, удаљио се из кадра са сузама у очима.
„Спорт је суров и Мартину је најтеже. Први пут је на Олимпијским играма, али у спорту мораш да се носиш и са тиме. Треба бити реалан, имали смо тешке препреке...“, истакао је Васић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала