Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

Медведев: Хвала Ђоковићу!

© AP Photo / Andy BrownbillНовак Ђоковић и Данил Медведев
Новак Ђоковић и Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 31.07.2021
Пратите нас
Данил Медведев, руски репрезентативац, није успео да се пласира у полуфинале олимпијског турнира у тенису, али је похвалио Новака Ђоковића за напоре да колегама обезбеди боље услове за игру.
Тениски турнир се на Олимпијским играма у Токију игра по великој врућини, Медведев је чак током такмичења говорио да осећа да би могао да умре на терену, али су се ствари делом промениле после ургенције Ђоковића.
Новак је апеловао на организаторе да помере почетак тениских мечева за касније термине, не би ли играчи добили бар мало боље услове за игру у врелом Јапану.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 28.07.2021
Олимпијске игре у Токију
Медведев победом прошао кроз пакао: „Шта ако умрем? Ко ће бити крив“ /видео/
Медведев ипак није успео да савлада врућину, поражен је у четвртфиналу од Пабла Карења Бусте, али је Шпанца потом у полуфиналу савладао Рус Карен Хачанов.
„Све сам променио шта сам имао од одеће. Хтео сам да променим и кожу, знојио сам се као никада пре. Било је ужасно“, навео је Медведев.
Упркос свему, Медведев је упутио похвале на рачун Ђоковића због борбе за права играча.
„Новак је прави човек, хвала му. Мени и даље нису били добри услови, али је свакако било боље него раније. Нисам могао да играм боље, могао сам боље да сервирам, али сам био гола вода, нисам могао да избацим лоптицу како треба, зној ми је упадао у очи“, закључио је Медведев.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 29.07.2021
Олимпијске игре у Токију
„Први пут нећу да одговорим на питање, срам те било“: Медведев оштро о опасци да су Руси варалице
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала