Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

„Лоше! Сад да се скупимо и да 'изгинемо' за Србију“

© Фото : ФИБАМарина Маљковић
Марина Маљковић - Sputnik Србија, 1920, 01.08.2021
Пратите нас
Марина Маљковић, селектор женске кошаркашке репрезентације, поручила је после тесног тријумфа над Корејом (65:61) да је екипа одиграла изузетно лош меч и да ће убудуће морати ниво игре да буде далеко бољи.
„Много смо лоше одиграле, много лоше, без фокуса и главе, већ трећу јутакмицу заредом и сада је тема скупити се и 'изгинути' за своју земљу. Без икаквих фраза, или јеси или ниси“, изјавила је Марина Маљковић.
Ипак, оно што је најважније јесте да је Србија изборила пласман у четвртинале на Играма у Токију.
„Невероватно је колико је јак овај турнир, не постоји екипа коју можеш унапред да добијеш. У Азији се дешава нешто када је у питању женска кошарка, стрраховито се напредује. Огромна је разлика у односу на Рио и с разлогом имамо овако тешко утакмице", изјавила је Маљковићева српским извештачима у Јапану и додала:
„Тешко је када знаш шта те очекује, живиш овде, знаш како фукционише, а играчице не знају. Тако је са нама Европљанима, мислимо неће баш 40 минута да раде исто, али хоће, видели смо и у другим спортовима. Зато смо планирали пријатељске утакмице пре Игара, али од тога није било ништа", закључила је селекторка актуелног првака Европе који у Јапану нишани медаљу.
Српкиње кроз драму против потпуног аутсајдера до четвртфинала у Токију!
Дончић и Словенија срушили светског шампиона!
„Луди Србин“ очитао лекцију политичарима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала