Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

Спортски арбитражни суд одбацио захтев белоруске атлетичарке

© Фото : БФЛАКристина Тимановска
Кристина Тимановска - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2021
Пратите нас
Белоруска атлетичарка Кристина Тимановска обратила се Спортском арбитражном суду (ЦАС) због искључења са Олимпијских игара у Токију. Међутим, суд је одбио њен апел, саопштила је прес-служба ЦАС.
„ЦАС је одбацио захтев за обуставу извршења оспораване одлуке јер спортисткиња није могла да докаже свој случај“, наводи се у саопштењу.
Белоруска атлетичарка Кристина Тимановска - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2021
Олимпијске игре у Токију
Белоруска атлетичарка дошла у амбасаду Пољске у Токију
Национални олимпијски комитет Белорусије објавио је у недељу да је тренерски штаб белоруске атлетске репрезентације одлучио да пошаље Тимановску кући због њеног емоционалног и психолошког стања.
Планирано је да се Тимановска такмичи у Токију у тркама на 100 и 200 метара. Због недостатка потребног броја допинг-тестова, два белоруска тркача искључена су из учешћа у штафети 4х400 метара. Тренерски штаб одлучио је да у штафети учествује Тимановска. Спортисткиња је на друштвеним мрежама критиковала ову одлуку.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала