Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

„Новак се не плаши да уђе у ровове“

© Sputnik / Лола ЂорђевићНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 03.08.2021
Пратите нас
Легендарна Американка Крис Еверт, власница 18 Гренд слем трофеја, стала је на страну Новака Ђоковића, поводом бројних оптужби због понашања у мечу за бронзу, када је један рекет бацио у публику, док је други разбио о носач мреже.
Некадашња америчка тенисерка Крис Еверт позната је у свету тениса као особа са изразитим ставом. Зна да нападне, да осуди, али исто тако зна да похвали или да оправда неки поступак.
У овом случају ради се о првом тенисеру Србије и света, Новаку Ђоковићу, који је своју фрустрацију избацио у двобоју са Паблом Карењом-Бустом, када је бацио и разбио рекет.
Наравно, то је моментално наишло на бројне осуде колена, али је Крис Еверт, стала на страну Србина, на конто једног текст у којем је аутор поручио да је Новак велики и да је експресно признао сопствену грешку, као и да његова величина треба да га дефинише.

„Одличан чланак... Волим Новака, он је човек. Паметан је. Он је еволуирао и размишљао о побољшању спорта за играче. Враћа својој земљи. Он признаје своје недостатке. Он има страст. Не плаши се да уђе у ровове... Почнимо да славимо његову величину“, твитовала је Крис Еверт на конто текста који је изашао на "Тенис базу".

И заиста, Новак је свестан да је погрешио, признао је грешку, подигао руку и не тражи алиби. Човек је, од крви и меса. Избацило га је из колосека што је остао без шансе да освоји Златни слем, што је признао у изјави после пораза у полуфиналу, када је поручио да се осећа ужасно.
Ђоковићу сада преостаје да се опорави на психолошком, али и физичком плану, пошто има проблема са раменом.
Рускиња која је победила Ђоковића: Остварио ми се сан, била ми је част
Русија освојила и злато и сребро, али славили су само Андреј и Анастасја /видео/
Откривена истина – зашто су Новаку изврнуте речи?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала