Мамића наљутили медији у Хрватској: Фрапиран сам!

© AFP 2023 / ELVIS BARUKCICЗдравко Мамић
Здравко Мамић - Sputnik Србија, 1920, 03.08.2021
Пратите нас
Здравко Мамић, некадашњи први човек Динама из Загреба, огласио се поводом извештавања хрватских медија пошто је за бројне медије, између осталих и Спутњик, говорио о потенцијалном дуелу Динама и Црвене звезде у квалификацијама за Лигу шампиона.
Мамић је са великом радошћу дочекао вест о резултатима жреба, али је за дуел Динама и Звезде неопходно да ти клубови најпре елиминишу Легију односно Шериф.
Мамић је за Спутњик поручио председнику Србије Александру Вучићу да би радо дошао у Београд на евентуалну утакмицу, а његове речи су наишле на реакције у Хрватској.
Здравко Мамић - Sputnik Србија, 1920, 02.08.2021
Мамић преко Спутњика шаље молбу Вучићу: Волео бих да будем на „Маракани“
Због тога, Мамић се поново огласио.
„Као и иначе, остао сам фрапиран насловима и конструкцијама појединих хрватских медија па сам им због свих оних који воле спорт, а не непостојеће интриге, одлучио све да поједноставим и нацртам“, навео је Мамић.
Он је навео да је његов цео живот посвећен Динаму.
„Ја нисам навијач Динама, ја сам апостол Динама. Динамо је најбогатији клуб у овом делу Европе, Динамо ће изборити групну фазу Лиге шампиона. Сви клубови са ових простора су ми дражи него казахстански, швајцарски и инострани клубови. Свима желим успех у Европи од Албаније до Словеније, али не против Динама. Не можете ви толико глупих наслова и манипулација измислити, колико их ја могу опростити“, истакао је Мамић.
Он је поручио медијима да се ману дежурних паликућа, националиста и јефтиних продавача кликова.
„Навијајте за добар фудбал, поштовање туђих успеха и цивилизовано навијање. Покажимо свету да смо изнад примитивизма. Ако на терену желите поштовање противника – поштујте противнике!“, написао је Мамић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала