Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

Нина о Новаковој одлуци: Само ја могу да знам... /фото/

© REUTERS / EDGAR SUНина Стојановић и Новак Ђоковић
Нина Стојановић и Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 04.08.2021
Пратите нас
Српска тенисерка Нина Стојановић говорила је о одлуци Новака Ђоковића да преда меч у микс дублу на Олимпијским играма са њом у пару.
Ђоковић је доживео пораз мечу за бронзу у Токију у синглу, а онда без борбе морао да преда меч за треће место у миксу, који је Стојановићева жељно ишчекивала.
Најбољи тенисер планете је после меча открио да је то урадио због неколико повреда, а одређени део јавности се моментално обрушио на њега због тога што српска тенисерка није могла да се бори за највећи успех у каријери.
Стојановићева је на друштвеним мрежама поставила две слике са Новаком уз коментар „некада и сада“ и пратећи текст, који преносимо у целости:
„Само ја могу знати осећања са којима сам се суочила кад сам сазнала да нећу имати прилику да одиграм најважнији меч у својој досадашњој каријери за Олимпијску медаљу. Такође, препознајем колико ме је догађај Олимпијских игара испунио најдубљим емоцијама и донео ми много среће. Желим да кажем да сам захвална пре свега што сам ту међу свим најбољим спортистима у свету. И била ми је част и привилегија играти са најбољим у историји нашег спорта, за своју земљу. Хвала свима на порукама подршке и љубави које сте ми упутили у овом периоду. Хвала вам! Година се наставља, нови изазови чекају. Ценим сваки минут проведен у Tокију“, написала је Стојановићева.
Надал губи конце – напао Ђоковића „на невиђено“ и уплео се у сопствене речи
Откривена истина – зашто су Новаку изврнуте речи?
„Тата, патриотизам је много јак у мом срцу“ – Срђан Ђоковић открио емотивну преписку са Новаком
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала