Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

Сурова реалност „Ђокоманије“ /фото/

© Sputnik / Лола ЂорђевићНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2021
Пратите нас
Француски мачевалац Жулијен Мертан прокоментарисао је појаву Новака Ђоковића у Олимпијском селу у Токију, која је потенцијално одмогла српском тенисеру у походу на медаљу.
Ђоковић је моментално по доласку на Олимпијске игре био највећа звезда, те се сликао са великом већином спортиста који су га идеализовали.
У Токију је завладала права „Ђокоманија“, те су друштвене мреже данима биле преплављене разним сликама са најбољим тенисером у историји.
То је свакако пријало најбољем српском спортисти, који је практично свима услишавао молбе за сликањем, али га је значајно исцрпело и направило контраефекат.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 26.07.2021
Олимпијске игре у Токију
Ђокоманија! /фото, видео/
Због свега је у једном тренутну Новак морао да се повуче и да направи дистанцу од својих обожаватеља, а како је изгледала помама за Србином описао је поменути Мертан.
„Ђоковић је седео у кафетерији и сви су га узнемиравали. Он је 'златан' човек, урадио је све што су од њега тражили. Ми смо седели за столом и размишљали: 'Нећемо да га смарамо'. А онда смо, сат или два касније, шетали селом и прошао сам поред њега. Био је сам и ја сам морао да одем и да га замолим да се сликамо“, рекао је Мертан.
Подсетимо, Новак због повреда и премора, али и лоше игре у завршници турнира, није успео да освоји ниједну медаљу.
Америчка глумица упутила извињење због лажне вести о Ђоковићу
„Тата, патриотизам је много јак у мом срцу“ – Срђан Ђоковић открио емотивну преписку са Новаком
Надал губи конце – напао Ђоковића „на невиђено“ и уплео се у сопствене речи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала