Готово је: „Меси је наш“

© Sputnik / Максим Богодвид / Уђи у базу фотографијаЛео Меси
Лео Меси - Sputnik Србија, 1920, 07.08.2021
Пратите нас
Брат власника Пари Сен Жермена, Калид бин Хамад Калиф Ал Тани, огласио се на друштвеним мрежама, поручивши да је постигнут договор са Лионелом Месијем. Непуних 48 сати што је напустио Барселону, Аргентинац изгледа већ има нови клуб.
Није околишао Ал Тани, већ је у краткој поруци био крајње јасан.
„Преговори су званично закључени, саопштење ће бити каније“, твитовао је Ал Тани, а доминирала је слика, тачније фотомонтажа Месија у дресу париских „светаца“.
Аргентински суперстар ће према писању бројних медија, добити вртоглавих 30 милиона евра само за потпис, док би на име трогодишњег уговора требало да инкасира 120 милиона европских новчаница.
И из Каталоније стижу информације да је готово и да је Месијев отац Хорхе на путу ка Паризу, а да ће званична промоција бити одржана у уторак, пише Мундо Депортиво.
Подсетимо, Месију је отац уједно и менаџер, па бројни медији пишу да ће и он и те како профитирати од читавог посла.
Пари Сен Жермен је практично једини тим који може себи да приушти Месија, с обзиром на то да се Манчестер сити сам „прецртао“ пошто је довео Грилиша из Астон Виле за 105 милиона евра.
Ипак, Пеп Гвардиола и остали из Ситија нису ни помишљали да би финансијски услови ЛаЛиге могли да раставе Месија и Барселону.
Парижани ће у Аргентинцу добити монструозно појачање, па ће дрим-тим који имају бити јачи за суперстара.
Само замислите паклени нападачки трио: Меси, Нејмар, Мбапе.
Плус су овог лета дошли Донарума, првак света са Италијом, веза је ојачана довођењем Вајналдума из Ливерпула, тако да „свеци“ на свакој позицији практично имају два или три топ фудбалера, па је јасно да ће амбиције бити да у предстојећој сезони освоје све што се освојити може.
Подрхтава европско тло – Меси стиже у Париз!
Рус је спремио 100 милиона за „звер“, али је одговор био „не“
„Меси је у шоку“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала