00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
07:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
16:00
30 мин
ОД ЧЕТВРТКА ДО ЧЕТВРТКА
17:00
60 мин
ОРБИТА КУЛТУРЕ
10:00
120 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
Беба и Лола „Београдски играчки центар“: Енергија међу људима је највећи покретач
16:00
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
„Пјаф“
16:30
30 мин
СПУТЊИК ИНТЕРВЈУ
Како изгледа полувековно дружење са гитаром
17:00
30 мин
ЕНЕРГИЈА СПУТЊИКА
Субвенције од 20.000 евра за кров над главом породицама са децом
17:30
30 мин
ЈучеДанас
На програму
Реемитери
Студио Б99,1 MHz, 100,8 MHz и 105,4 MHz
Радио Новости104,7 MHz FM
Остали реемитери

Руски нутрициониста: Не претерујте са лубеницама

© Sputnik / Максим Блинов / Уђи у базу фотографијаЛубенице
Лубенице - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2021
Пратите нас
Нутрициониста Ксенија Селезњова сматра да није здраво јести лубенице на кило.
"Постоји низ ограничења за употребу. Као свако воће, препоручујемо да се не једе на кило, посебно они који имају проблеме са тежином, са дијабетесом, јер лубеница садржи шећер – иако природан, а не бели", навела је лекарка.
Она је посаветовала и да се лубеница једе у првој половини дана.
"Не треба преоптерећивати мокраћне канале током ноћи како се сан не би прекидао. Испрекидан сан вам не омогућава да се одморите како треба за следећи дан што, такође, може утицати на варење, на тежину. Јер, када се не наспавамо, лакше се преједамо и добијамо на тежини", додала је Селезњова.
По мишљењу нутриционисте, лубеницом се може и отровати, ако јој се додају састојци који могу нанети штету организму. Зато треба јести лубеницу у сезони и видети одакле се довозе.
Застава Руске Федерације вијори се на тврђави у Звечану. - Sputnik Србија
Све о Русији

... прочитајте овде.

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала