Седам килограма кокаина откривено у контејнеру са замрзнутим плодовима мора

© Фото : Matthias KrüttgenПанорама највеће албанске луке у месту Драч
Панорама највеће албанске луке у месту Драч - Sputnik Србија, 1920, 08.08.2021
Пратите нас
У највећој албанској поморској луци Драчу, у једном контејнеру са смрзнутим плодовима мора који је стигао из Еквадора, пронађено је и заплењено седам килограма кокаина.
"Након дигиталне царинске провере у делу вентилационог система контејнера пронађено је неколико пакета са кокаином укупне тежине око седам килограма и један ГПС уређај. Дрога, која је била сакривена у контејнеру са смрзнутим морским плодовима које је из Еквадора у Албанију послала компанија "Фиш Цо. Тирана", заплењена је као материјални доказ", наводи се у саопштењу албанске полиције, преносе македонски медији.
Инспектори одељења за борбу против наркотика полиције у Драчу, ухапсили су грађанина Драча Д.Д. (35), одговорно лице компаније "Фиш Цо. Тирана".
Припадници управе криминалистичке полиције у Драчу открили су током јула ове године укупно 26 килограма кокаина у три пошиљке компаније "Алба егзотик фруитс" и ухапсили директора те компаније Бајрона Гуменија, док се за његовим саучесником Едуартом Даутијем и даље трага, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала