Заборавили ћерку на пумпи код Ниша, сетили је се код Лапова

© Sputnik / Александар МилачићЗначка полиције Србије
Значка полиције Србије - Sputnik Србија, 1920, 09.08.2021
Пратите нас
Турска породица која се са одмора из домовине враћала у западну Европу, заборавила је на бензинској пумпи у Србији четрнаестогодишњу ћерку.
Нестанак детета приметили су тек у Лапову, па су алармирали тамошњу полицију која је обавестила нишке колеге, па је девојчица збринута до повратка родитеља, пренеле су Новости.
Несвакидашњи догађај одиграо се 7. августа на пумпи на деоници ауто-пута Београд - Ниш.
"Девојчица и њен брат су спавали на задњем седишту аутомобила када су родитељи напустили возило. Током њиховог одсуства и 14.годишњакиња је изашла из кола, али се мимоишла са оцем и мајком. Они су ушли у аутомобил и наставили пут, а да детета нема приметили су тек код Лапова, када се дечак пробудио и рекао им да му је сестра нестала", рекли су саговорници упознати са случајем.
Турски држављани отишли су у Полицијску станицу Лапово и затражили помоћ, након чега је алармирана и нишка полиција.
Према изворима Новости, полицијски службеници ПУ Ниш одмах су отишли на бензинску пумпу и затекли тинејџерку како седи на клупи. Код себе је имала путну исправу, па је потврђено да је реч о девојчици коју родитељи траже.
Полицајци су остали уз девојчицу све док је родитељи нису преузели и наставили пут.
У нишшкој Полицијској управи потврђено је да су њихови службеници збринули малолетну девојчицу затечену на бензинској пумпи у околини Ниша до доласка родитеља.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала