- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Хоће ли Кијев и Запад прећи Путинову црвену линију | Свет са Спутњиком

Пратите нас
Украјина је отворено позвала Американце да на њеној територији разместе системе ПВО, иако је руски председник Владимир Путин раније јасно означио као црвену линију размештање војне структуре НАТО у тој земљи или њен улазак у Алијансу.
Кијев не одустаје ни од покушаја да на сваки начин спречи завршетак Северног тока 2, тражећи пооштравање санкција против компанија које учествују у његовој изградњи.
Хоће ли Вашингтон прихватити позив Кијева, упркос упозорењима Русије, или украјинско руководство прави рачун без крчмара и диже улог пред посету Владимира Зеленског Сједињеним Државама крајем августа? Да ли би НАТО био спреман и за рат с Русијом због Украјине? Чиме ће се бавити специјаллни представник САД за Северни ток 2 кад је до завршетка тог гасовода остало свега неколико недеља?
О односима у троуглу Запад, Украјина и Русија у емисији Свет са Спутњиком говоре проф др Митар Ковач генерал - мајор у пензији и др Мина Зиројевић из Института за упоредно право у Београду.
Емисију уређује и води Татјана Трикић.
Свет са Спутњиком, 11.08.2021.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала