- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Цензура на друштвеним мрежама за негирање геноцида у Сребреници /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
„Твитер“ и „Јутјуб“, односно „Гугл“, саопштили су да ће са свих својих друштвених платформи уклањати садржаје у којима се негира геноцид у Сребреници — то јест, забраниће све што „умањује или негира добро документоване, насилне догађаје“.
Адвокати спремни да бране људе из Републике Српске који се нађу на удару наметнутог Закона о забрани и кажњавању негирања геноцида у БиХ. Истражујемо — шта чека функционере из Бањалуке ако се буду оглушили о законске одредбе?
Избори за Бундестаг све неизвеснији — социјалдемократе и њихов кандидат за канцелара Олаф Шолц приближили су се Зеленима, док демохришћани бране водећу позицију, упозоравају познаваоци политичких прилика у Немачкој.
Како је стварање нове црквене структуре у Украјини додатно конфронтирало народ у тој земљи, за Спутњик говори митрополит виницко-барски Варсануфије Украјинске православне Цркве Московске Патријаршије.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала