Арапске паре су немогуће учинили могућим /фото/

© REUTERS / Albert GeaСерхио Рамос
Серхио Рамос - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2021
Пратите нас
Лео Меси и Серхио Рамос готово две деценије били су заклети непријатељи у Примери, неретко на граници физичког обрачуна, а сада је фудбалски свет дочекао да их види загрљене.
Учинили су то арапски милиони, односно Пари Сен Жермен који их је обукао у исти дрес.
Меси и Рамос су као капитени предводили Барселону и Реал Мадрид, одиграли су велики број „Ел класика“ и практично да није било дербија у којем нису били на „крв и нож“.
Аргентинац је био права ноћна мора за дефанзивце Реала, а Рамос са тим није могао никако да се помири, па кад год би му се указала прилика, није штедео десетку Барселоне.
Често му је прилазио када је игра прекинута, уносећи му се у лице и свашта му говорећи. Деловало је као да сваког тренутка хоће да га „задави“ и мало ко би рекао да ће доћи до таквог велеобрта, да ће заклети непријатељи постати саиграчи, ко зна, можда и пријатељи.
Рамос увелико ради на томе, с обзиром на то да су француски медији објавили наводни разговор двојице фудбалских асова који су овог лета без обештећења стигли у Париз и предводиће фудбалски дрим-тим у походу на Европу, и остале трофеје.
„Уколико ти и твоја породица више желите да боравите у кући него у хотелу, можете код мене“, поручио је наводно Рамос Аргентинцу у телефонском разговору, на шта се Меси захвалио и поручио да ће заједно са супругом и тројицом синова остати у хотелу док не пронађу адекватан дом у „граду светлости“.
И то је фудбал, то је живот, али чињеница је да се све врти око пара и да није било пребогатих власника из Катара који држе Пари Сен Жермен, тешко да би немогуће постало могуће.
Чувени Бугарин бесан на Каталонце: Обећали су, заклели се животом...
Паклен план катарског милијардера – после Месија жели истим путем до Роналда!
Перина рабона: Љубав од песка... Исцурела!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала