Реал креће у офанзиву на Мбапеа и шаље на адресу ПСЖ-а 120.000.000 евра!

© Tanjug / ZORAN ZESTICКилијан Мбапе
Килијан Мбапе - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2021
Пратите нас
Фудбалски клуб Реал Мадрид одлучан је у намери да доведе Килијана Мбапеа, преноси „Ла Паризијен“. Краљевски клуб жели да трансфер реализује овог лета, док се ПСЖ нада да ће Француз продужити уговор.
Пари Сен Жермен овог лета довео је велики број звезда, на крају као шлаг на торту дошао је и Меси из Барселоне, али посао би могао да им поквари Реал Мадрид.
Килијан Мбапе, један од најбољих фудбалера света, већ дуже време жели да каријеру настави у Реал Мадриду и такав став није променио ни после доласка Аргентинца.
Уговор са ПСЖ-ом истиче му наредног лета и клуб из Париза ризикује да га изгуби ни за шта, ако Мбапе одлучи да не продужи уговор.
То жели да искористи Реал, те према писању „Ла Паризијена“ Мадриђани ће ускоро послати понуду тешку 120.000.000 евра на стадион „Парк принчева“.
То је само почетна цифра и претпоставља се да је Реал спреман да иде и даље, ако ће то значити долазак Мбапеа у Мадрид.
Насер ел Калифи, богати власник ПСЖ, више пута истицао је да жели да Мбапе продужи уговор са клубом, али велико је питање да ли је жеља обострана.
Према писању шпанских медија, тачније мадридског „Ас-а“, Мбапе жели да напусти клуб већ у августу и постоји реална шанса да се то и деси.
Трансфер рок траје до почетка септембра, те Реал има још нешто мало више од две недеље да реализује трансфер Мбапеа на „Сантјаго Бернабеу“.
УЕФА - Sputnik Србија, 1920, 13.08.2021
УЕФА због Месија и ПСЖ мења финансијска правила
Фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 12.08.2021
Паклен план катарског милијардера – после Месија жели истим путем до Роналда!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала